Ipec Miljø kan nå levere et stort spekter av teknisk utstyr fra vår leverandør Toro Equipment.

 

Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle produkter fra Toro. Er det noe du ikke finner eller ønsker å få pris på - vennligst ta kontakt.


 

Fettavskiller

Fatflot er en fettavskiller med kjemisk dosering for vanskelige bruksområder. Automatisk rensesystem og lav vekt gjør den helt unik til spesielt vanskelige oppgaver.


Flotasjonsanlegg

Anaconda flokkuleringssystem med tilsetting av luft gir optimale fellingsforhold og god kapasitet samt høy effektivitet og krever lite areal. Produsert av polyetylen som gjør den godt egnet også for bruk i saltvann.

 

 

Anaconda

Dette er den minste modellen i Anaconda serien. Den har kapasitet opp til på 2 m3/t.


Anaconda FRC-90

En av toppmodellene for flotasjon.
Den har kapasitet opp til på 90 m3/t.


 

Innløpsrist

Roterende innløpsrist med automatisk spyling for rengjøring.
Kapasiteter tilpasset små norske forhold – dvs små volum og lite arealkrevende. Direkte utkast til søppeldunk for enkel håndtering av ristgods.


Filterpresse

Avvanning og tørking av slam i alle former. Fra små til meget store volum.


 
static1.squarespace-5.png

TC komprimator

Skruen utfører flere behandlingsprosesser i én operasjon: transport, avvanning og komprimering av avfall fra husholdningsavløp eller industrielle renseanlegg. Den minimerer fuktighetsinnhold og volum før videre behandling.


Toro Equipment  - ligger i byen Valladolid, Spania - like nord for Madrid. Toro Equipment er et ledende europeisk selskap som har spesialisert seg på design og produksjon av utstyr til industriell avløpsrensing, vannbehandling, gjenbruk av vann og slambehandling.